HOME FOTO'S GASTENBOEK YOUTUBE HET BOEK

  Onze Twitter

  Bezoek ook...

 » www.tourdeschalkwijk.nl
 » Facebook


  Archief

juli 2012

september 2010
juli 2010
juni 2010Boek Onze Tour © 2010-20197 juli 2010
Er is bericht van Dr Fuentes uit Zwitserland

Nog voor dat de renners van de Tour de Schalkwijk ook maar één meter hebben gereden werd de karavaan onderworpen aan een dopingcontrole. Bloemen boutique Nicole en Grondverzet van Schaik, beiden nieuw in Onze Tour, vertrouwden "het zaakje" niet en hielden een bijeenkomst voor alle renners uit de Tour. http://www.40jaartourdeschalkwijk.nl/weblog/286

In het filmpje, wat op deze site onder het kopje "YouTube" te zien is, vertelt dokter van Steenis een aantal monsters voor nader onderzoek naar de hoogste raad voor dopingcontrole in Zwitserland te zullen sturen. Vandaag was er bericht van Dr Fuentes uit Zwitserland! 

Het meest opvallende plasje was van de 10 jarige renner Tessa Koorevaar. In haar plasje werd een combinatie van azijn en slootwater gevonden. Dr Fuentes had gek genoeg geen probleem met het plasje van Tessa, ze kwam zonder moeite door de keuring!!! Maar Dr Fuentes wilde wél weten uit welke sloot in Schalkwijk dit watertje kwam.

Hoe dan ook, de dopingcontrole heeft de boel in Onze Tour weer even op scherp gezet en loopt gelukkig met een sisser af. Iedereen mag van de Zwitserse arts blijven fietsen maar wel met het advies veel water te drinken. Woensdagavond was het gezellig druk langs het parcours waar de ploegentijdrit werd verreden.

In het AD UN lezen we vandaag in een prachtig artikel over Onze Tour dat het WK in Zuid Afrika gedurende de Tourweek bijna niet zichtbaar is in Schalkwijk! De verslaggever wist niet dat alle renners bij de fam. van Bennekom op de Achterdijk naar een enorm groot scherm naar de halve finale tussen Uruguay en Nederland zouden gaan kijken!
We staan in de finaaaaaaaaaale....

21:00  |  permanente link  |  


Reacties