HOME FOTO'S GASTENBOEK YOUTUBE HET BOEK

  Onze Twitter

  Bezoek ook...

 » www.tourdeschalkwijk.nl
 » Facebook


  Archief

juli 2012

september 2010
juli 2010
juni 2010Boek Onze Tour © 2010-20195 juli 2010
RTV Utrecht bij Tour de Schalkwijk

Met de spreekwoordelijk vingers in de neus kan de 12 jarige Lenneke ten Böhmer komende week haar Tour de Schalkwijk uitfietsen. Tijdens de eerste etappe laat ze de rest van de kopgroep slechts naar de achterkant van haar, in de Tour de Schalkwijk verplicht te dragen, witte sportbroekje kijken. Ze rijdt alles en iedereen voorbij en komt met ruime voorsprong over de finish. Zie foto: http://moby.to/ayy8zk  Gaat Lenneke inderdaad het eerste meisje worden dat aan het eind van de Tourweek op het hoogste schavot mag gaan plaats nemen?

In het verleden van de Tour de Schalkwijk waren er meer meiden zo goed. In het boek over Onze Tour is terug te vinden wie dat waren en op welke plaats ze zijn geëindigd. Maandagochtend was RTV Utrecht te gast bij de Tour de Schalkwijk. De verslaggever werd door Willy Kruijssen, in 1970 zelf 14 jaar en toen bedenker van de Tour de Schalkwijk, rondgeleid bij start en finish. Maandagavond vanaf 18:00 uur is het verslag elk uur te zien op RTV Utrecht.

Oh ja! Voor iedereen die zijn bestelde boek nog moet afhalen, Henk van Gestel, Willy Kruijssen en Kees van Gestel zijn tijdens de Tourweek elke avond van 19:00 tot 20:00 uur aanwezig bij het "dopingscontrolecentrum" op de Jonkheer Ramweg 17 in Schalkwijk. Welkom allemaal!
10:31  |  permanente link  |  


Reacties