HOME FOTO'S GASTENBOEK YOUTUBE HET BOEK

  Onze Twitter

  Bezoek ook...

 » www.tourdeschalkwijk.nl
 » Facebook


  Archief

juli 2012

september 2010
juli 2010
juni 2010Boek Onze Tour © 2010-20194 juli 2010
Waarom een boek over 40 jaar Tour de Schalkwijk?

Het idee voor het maken van een boek over Onze 40 jarige Tour is in 2003 ontstaan. In 2005 organiseren Henk van Gestel, Willy Kruijssen en Kees van Gestel een Tourcafé waar veel oud deelnemers langs komen om nog eens terug te gaan naar die goeie ouwe tijd.

Op een speciaal ingerichte fototentoonstelling hangen slechts een paar foto's uit het verleden van Onze Tour aan de muur. Toch zorgen die paar foto's die avond voor schat aan verhalen en herinneringen. Henk, Willy en Kees beslissen na het Tourcafé in 2005 dat ze gaan beginnen met het verzamelen van nóg meer oude foto's en krantenknipsels.

Vijf jaar later is het boek klaar en zijn de meesten van de in de voorverkoop bestelde  exemplaren  reeds opgehaald na de feestelijke uitreiking van het eerste boek op vrijdagavond 2 juli. Niet iedereen kon vrijdag aanwezig zijn, daarom bieden we je de gelegenheid om tijdens de Tour (maandag t/m zaterdag) van 19:00 tot 20:00 uur bij het Lucashuis op de Jonkheer Ramweg 17 langs te komen om je bestelling alsnog op te halen.

Neem je bevestiging, bankafschrift en evt. pinpas mee zodat wij er zeker van zijn dat het prachtige boek met de rechtmatige eigenaar mee naar huis gaat! Losse exemplaren worden ook verkocht, o.a. bij de SPAR op de Wickenburghselaan, Nico van den Heuvel op de Provincialeweg in Schalkwijk. In Houten bij the Readshop op het Plein en boekhandel Wijs op het Rond.

Foto hierboven uit 1999. Lous Jelle van Jaarsveld uitgeput in de armen van Laurens de Kruijf

Vandaag begint de 41e Tour de Schalkwijk. Iedereen heel veel plezier en succes... :-)

08:41  |  permanente link  |  


Reacties