HOME FOTO'S GASTENBOEK YOUTUBE HET BOEK

  Onze Twitter

  Bezoek ook...

 » www.tourdeschalkwijk.nl
 » Facebook


  Archief

juli 2012

september 2010
juli 2010
juni 2010Boek Onze Tour © 2010-20191 juli 2010
Het mysterie ontrafeld?!

Alles is klaar voor de start van de 41e Tour de Schalkwijk. De start- en finishstreep liggen op de weg en de daarbij horende vlaggen hangen erboven. De renners zijn de hele week druk aan het trainen en fietsen elkaar zwaaiend voorbij. Sommigen kunnen het niet laten de ander nog even na te roepen dat hun ploeg toch de beste is.

Het belooft een geweldige Tourweek te worden met veel zonneschijn en waarschijnlijk ook waterpret. Maar dan... die geruchten in het dorp. Het schijnt dus dat sponsor Ad van Schaik, in 1973 als renner van de Tour de Schalkwijk, slachtoffer is geworden van het middel succinylcholine. Dit spul is een spierverslappend middeltje dat waarschijnlijk door zijn concurrenten in de Tour van '73 door zijn limonade is gedaan. Wie deze gemene streek heeft uitgevoerd is nooit bekend geworden.

Toen Ad van Schaik voor zijn vrouw Jolanda laatst een bloemetje kocht bij Bloemenboutique Nicole, kwam deze gebeurtenis uit het verleden ter sprake. “SCHANDALIG…” antwoordde Nicole op het verhaal van Ad. “We gaan voor we aan de Tour beginnen eerst orde op zaken stellen!!!” riep Nicole.

Dat dit verhaal wel eens écht waar kan zijn blijkt uit de brief die wij hebben onderschept.
In de brief staat namelijk te lezen dat ALLE renners zich vrijdagavond om 19:00 uur bij de
dokter op de Jonkheer Ramweg 17 moeten melden.

18:01  |  permanente link  |  


Reacties