HOME FOTO'S GASTENBOEK YOUTUBE HET BOEK

  Onze Twitter

  Bezoek ook...

 » www.tourdeschalkwijk.nl
 » Facebook


  Archief

juli 2012

september 2010
juli 2010
juni 2010Boek Onze Tour © 2010-201930 juni 2010
Wat is er aan de hand?

Het gonst van de geruchten in het dorp, niemand kan de geruchten echter bevestigen. We weten niet of jij het al hebt gehoord maar de twee nieuwe Tour-sponsors zijn her en der vragen aan het stellen over van alles en nog wat. Als wij, de redactie van het Tourboek, om een reactie vragen blijft het angstvallig stil bij Bloemenboutique Nicole en Grondverzetbedrijf van Schaik.

Omdat wij niet voor één gat zijn gevangen hebben wij maar eens contact gezocht met de ploegleiders van de sponsors. Rens de Bruin en Tanja van Bijlevelt, ploegleiders van de Bloemenboutique Nicole-ploeg, hebben Tonnie en Nicole Albertema afgelopen week wel zien lopen over het kippenbruggetje bij het Lucashuis. "Toevallig" was daar in de buurt ook een graafmachine van de firma van Schaik aan het werk. Edo van Wijk en Monique Hummen, ploegleiders van de van Schaik-ploeg, zeggen bij navraag van niks te weten en wilden geen commentaar geven op de kritische vragen die we voor ze hadden. Zouden ze meer weten!?

Wij denken dat er weldegelijk iets aan de hand is met de nieuwe sponsors van de Tour de Schalkwijk. Zodra er meer nieuws is zullen we dat hier uiteraard direct melden.
00:00  |  permanente link  |  


Reacties