HOME FOTO'S GASTENBOEK YOUTUBE HET BOEK

  Onze Twitter

  Bezoek ook...

 » www.tourdeschalkwijk.nl
 » Facebook


  Archief

juli 2012

september 2010
juli 2010
juni 2010Boek Onze Tour © 2010-201924 juni 2010
Uitreiking eerste exemplaar "Onze Tour"

Nog ruim een week dan is het grote moment daar! Op vrijdagavond 2 juli wordt het eerste exemplaar van het boek "Onze Tour" uitgereikt door burgemeester Cor Lamers, aan wie burgemeester Lamers het boek gaat overhandigen houden we nog even geheim!

Zoals eerder gemeld kunnen de mensen die d.m.v. voorinschrijving een boek hebben besteld deze avond hun boek komen afhalen. Neem je betalingsbewijs en een afschrift van de bank mee, op deze manier voorkomen we dat iemand anders uit jouw naam je boek komt afhalen. Als alles klopt teken je voor ontvangst en kun je het in plastic gesealde boek mee naar huis nemen. Onder het plastic zit, samen met het prachtige boek, een extra verrassing verpakt. Vanaf zaterdag 3 juli is het boek in Houten en Schalkwijk op verschillende lokaties te verkrijgen, in de loop van volgende week vertellen waar precies.

We beginnen vrijdagavond 2 juli exact om 19:00 uur, zorg dat je op tijd bent! Wij hebben namelijk gehoord dat de burgemeester 100% zeker wil zijn van dat de Tour ordelijk begint en gedurende de Tourweek netjes verloopt. Burgemeester Lamers heeft een vooraanstaand persoon gevraagd vrijdagavond ook aanwezig te zijn om e.e.a. te controleren. "Alle renners krijgen hier binnenkort nog bericht van...", verzekerde de burgemeester ons.

12:12  |  permanente link  |  


Reacties