HOME FOTO'S GASTENBOEK YOUTUBE HET BOEK

  Onze Twitter

  Bezoek ook...

 » www.tourdeschalkwijk.nl
 » Facebook


  Archief

juli 2012

september 2010
juli 2010
juni 2010Boek Onze Tour © 2010-201920 juni 2010
Website www.40jaarTourdeSchalkwijk.nl online

Vele van jullie hebben via de E mail al berichten over het boek "Onze Tour" van ons ontvangen. Omdat we zo veel mogelijk Tourliefhebbers willen bereiken zijn we vanaf vandaag daarom ook actief op het internet. Zegt het voort, zegt het voort!

We hebben al verschillende berichten getikt en leuke foto's en filmpjes geplaatst. Klik gewoon eens op de witte letters hierboven en laat je verrassen. We updaten de fotopagina regelmatig met oude en nieuwe(re) foto's. Aan de linker kant van de website zie je "Onze Twitter" staan.
Mochten ons berichten ter oren komen die onmiddelijk gemeld moeten worden dan zullen we je het laatste nieuws over Onze Tour via een Tweet, evt. met foto,  aan je laten weten.

Over anderhalve week wordt het boek waar het ons allemaal om begonnen is gepresenteert. Houd vrijdagavond 2 juli vanaf 19:00 uur vrij om even bij het Lucashuis (voorheen Wit Gele Kruisgebouw) in Schalkwijk langs te komen om je bestelde boek op te halen en gezellig een drankje met ons mee te drinken. Er liggen deze avond ook een aantal boeken ter inzage...

P.s. Oh ja, een bericht van de veiligheid! Ze zoeken nog steeds VÉÉL wegafzetters lezen we op Hyves.  Geef je snel op via wegafzetter@hotmail.com, ovv naam, adres & telefoon nummer!

22:00  |  permanente link  |  


Reacties